Een extravagante collectie vol blikvangers.

Karismatisk heet ie – de collectie die Britse modeontwerper Zandra Rhodes samen met Ikea heeft gemaakt. En niks niet nordic wit en minimalistisch, het is één en al kleur, om leven in de brouwerij te brengen.

Als designer werkt Zandra Rhodes al meer dan vijftig jaar met opvallende prints en kleuren. Die stijl vind je terug in 26 items die je naar hartenlust kan mixen en matchen in je interieur. Van kussens en textiel tot vazen en ander home decor.

Article continues after the ad

"Ikea begrijpt mijn esthetiek helemaal, en net daarom klikte het zo goed”, zegt Zandra, die ook meteen de grote blauwe tas een make-over gaf. “Het ontwerpproces verliep organisch en oprecht, dat kan je doorheen de collectie ook zien. Voor mij was het een wonderlijk avontuur. Het was bovendien heel spannend om de ‘Zandra Rhodes: World of Colour’ te vertalen zodat veel mensen er een beetje van mee kunnen proeven en genieten."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in