Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heb je je zonnebril al klaarliggen?

Komende week wordt het 25 graden! Droog en warm, zo zien de komende twee weken eruit, voorspellen de meteorologen van Weerplaza. Vooral dinsdag stijgen de temperaturen flink.  Landinwaarts is 26 tot 27 graden mogelijk, een zomerse dag dus. Het zou de eerste keer zijn dit jaar dat het kwik de 25 g...

Heb je je zonnebril al klaarliggen?

Komende week wordt het 25 graden!

Droog en warm, zo zien de komende twee weken eruit, voorspellen de meteorologen van Weerplaza. Vooral dinsdag stijgen de temperaturen flink.  Landinwaarts is 26 tot 27 graden mogelijk, een zomerse dag dus.

Het zou de eerste keer zijn dit jaar dat het kwik de 25 graden haalt en daarmee zou de eerste zomerse dag een feit zijn en dat is iets eerder dan het gemiddelde van 14 mei. Aan het eind van de dag komt er wel meer bewolking en kan er zelfs een enkel spatje regen vallen.

Woensdag wordt het met 20 tot 25 graden net iets koeler en trekt de wind aan. Donderdag zakt de temperatuur nog wat verder naar 17 tot 21 graden. Ook trekken er dan enkele buien over ons land. Vrijdag is het weerbeeld ongeveer hetzelfde.

Maar het weekend wordt weer warm en zonnig met temperaturen van net boven de 20 graden. De week daarna ziet er ook buitengewoon zonnig uit en dan wordt het zelfs nog wat warmer, zodat er sprake is van echt zomers weer.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in