Meer water drinken zonder dat het saai wordt? Dat kán.

Voldoende water drinken is goed voor álles, maar kan wel een beetje eentonig zijn. Voor wie wel eens wat anders wil is er nu een speciale waterfles van air up, waarmee je puur water kunt drinken, maar wel met een geurtje. Proeven met je neus, dus.

Zó werkt het 

Je vult de fles met kraanwater, installeert een bijbehorende geurpod en drinkt puur kraanwater met een smaak, zoals appel of limoen. Althans…je dénkt dat het water een smaak heeft.

Met je tong proef je basissmaken, zoals bitter, zoet en zuur. En met je neus neem je smaken waar die je echt lekker vindt. Doordat er lucht langs de geurpod je neus instroomt wanneer je een slok water neemt, lijkt het alsof je water met een smaakje drinkt. In werkelijkheid bereikt deze smaak je hersenen dus alleen via je neus. Van deze neurowetenschappelijke kennis maakte air up gebruik.

Gezond, duurzaam en stijlvol

Met de air up fles drink je puur water, iets wat past in een gezonde levensstijl. De smaakbeleving maakt het bijzonder en de fles is perfect voor wie duurzamer wil leven, omdat je niet steeds nieuwe flesjes hoeft te kopen.

De air up fles is gemaakt van BPA-vrij Tritan™ en het mondstuk is gemaakt van voedselveilige siliconen die ook in fopspenen worden gebruikt. De geurpods zijn 100% recyclebaar en de aroma’s zijn 100% natuurlijk. 

Starter-set

De starter-set bestaat uit een fles en 2 geurpods en is te koop vanaf 34,95 euro (antracietkleurige fles) en 39,95 euro (witte fles) bij air up.

Doe mee & win!    

Nouveau mag 3 startersets weggeven! Vul het formulier hieronder in, misschien hydrateer jij je dan straks wel met zo'n superhippe waterfles! Deze actie is gesloten!