Er is nog zoveel moois te ontdekken.

Wandelen was al populair in Nederland, maar is de afgelopen maanden door nog veel meer mensen ontdekt. Geen wonder, want het is gezond, je kunt het doen waar en wanneer je maar wilt, je hebt het afstand houden zelf in de hand en als je niet per se op zondagmiddag met mooi weer op het strand van Zandvaart wil lopen, dan is rust ook geen enkel probleem.   

Article continues after the ad

Cynthia Schultz, voorheen beautyblogger Miss Lipgloss, nu mateloos populair lifestyleblogger, is zo'n liefhebber van wandelen. Vroeger vond ze er niks aan, een stappenteller bracht daar verandering in en tegenwoordig sjouwt ze vrijwillig én enthousiast door bosch & beemd.

Voor haar boek Wandellust (22 euro) selecteerde ze de mooiste wandelgebieden in heel Nederland, inclusief Saba. Sympathiek aan haar insteek is dat het niet gaat om de kilometers of een professionele wandeluitrusting, maar om puur lekker wandelen, af en toe even zitten en gewoon genieten van de rust en de natuur. Perfect voor de beginnende wandelenthousiast! 

Foto's (c) Cynthia 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in