Hoe blijft de alleskunner fit, gezond en zo stralend?

Actrice, presentatrice en columnist Victoria Koblenko (41 is een bourgondiër en is wars van caloriebeperkende diëten. Intermittent fasting bepaalt haar eetpatroon.

Article continues after the ad

"Samen met dr. Samefko Ludidi heb ik net een boek over intermittent fasting geschreven, getiteld: Stop met (di)ËTEN," zegt ze. "Bij intermittent fasting eet je zestien uur per dag niets en acht uur lang juist veel. Het helpt met het op peil houden van je bloedsuikerspiegel en de hormoonbalans."

"Volgens mij wil geen enkele vrouw nog op dieet. Dat slanke ideaalbeeld, waardoor je een slaaf wordt van een dieet, is gelukkig aan het veranderen," zegt Victoria. "Het gaat erom dat je blij bent met jezelf en lekker in je vel zit. Daarom heb ik met dr. Ludidi een handleiding gemaakt voor iedereen die gezonder wil worden en toch lekker en veel wil blijven eten."

Verder lezen? Het hele body & mind verhaal, met ook Daphne Deckers en Karin Bloemen, staat in de nieuwe Nouveau die NU in de winkel ligt (met Loretta Schrijver op de cover). Je kunt het nummer ook online bestellen op Magazine.nl, dan krijg je het binnen twee werkdagen thuisgestuurd, tijdelijk zonder verzendkosten.