Na de vetmeting gaat online producer Inge onmiddellijk stevig wandelen
Na de vetmeting gaat online producer Inge onmiddellijk stevig wandelen

'Vannacht wakker geworden van de honger, ik droom van eten.'

Nouveau’s Claudia, Anita en Inge testen het Sportvasten-plan, zodat jij dat niet hoeft te doen (al kun je natuurlijk wel meedoen!). Het betekent tien dagen lang sporten én anders gaan eten om fitter en energieker te worden. Elke dag doen ze verslag van hun bevindingen. Doe je mee? Of anders: lees je mee?

Lees ook:

Dag 3: Sappendag

Article continues after the ad

Claudia: "Dit wordt verkocht als Afbouwdag, maar, slik, is een keiharde sappendag. Ontbijt met 150 ml appelsap & 150 ml grapefruitsap. Lunch: opgewarmd  tomatensap. Diner: opgewarmd tomatensap.

Mijn houvast nu is de suppletie. Het pakket dat je meekrijgt van je sportvastcoach. Met onder andere magnesium en vitaminepillen en Metabolic Switch aardbei, een drankje dat vol zit met aminozuren. Ik giet het naar binnen alsof het champagne is. O, nee niet te snel drinken, krijg je prikkelingen van."

INTUSSEN IN DE APP...

Anita: “Vannacht wakker geworden van de honger, ik droom van eten.”

Inge: “Net bij Marianne (de sportvasten-coach) geweest, zo geschrokken, vetpercentage van 42%, wat een stok achter de deur.”

Anita: “De apparatuur is vast van slag, joh.”

Claudia: “Mijn sportvasten op Social Media gepost. Schrik van de ook negatieve reacties. Alsof ik iets misdadigs voor mijn lichaam doe. Terwijl ik voel – door alle appelflauwtes heen – dat dit ook een mindfullness-gebeuren is. “

Anita: “Ik ga even wandelen met mijn man – ook om mijn chagrijn te verplaatsen.”

Claudia: “Heb net 1.5 uur gefietst met Wiep en had me opeens een bult energie. Vanmiddag niet hoor. Ben van plan in bad te gaan liggen om eet-moment te vermijden.”

Morgen gaan we verder met de eerste officiële vastendag! 

Dit artikel heeft eerder in Nouveau's Happy50 gestaan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in