Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modelabels - ook Natan - stikken nu mondkapjes

Het vakmanschap komt nu goed van pas! In deze roerige tijd gebeuren ook mooie dingen. Zowel in Nederland als in België schieten stoffeerders, kleermakers en modebedrijven de zorg te hulp door geen jurken, maar mondkapjes te naaien. (c) Van de Velde Zo zet Van de Velde (het moederbedrijf van linge...

Modelabels - ook Natan - stikken nu mondkapjes

Het vakmanschap komt nu goed van pas!

In deze roerige tijd gebeuren ook mooie dingen. Zowel in Nederland als in België schieten stoffeerders, kleermakers en modebedrijven de zorg te hulp door geen jurken, maar mondkapjes te naaien.

(c) Van de Velde

Zo zet Van de Velde (het moederbedrijf van lingerielabels PrimaDonna en MarieJo) kosteloos een deel van het atelier in om onder strikte hygiënische omstandigheden maskers te stikken die ook weer gratis door een andere partij naar de plaatselijke ziekenhuizen worden gebracht. Prada, Zara en Hanes hebben hun productie ook omgegooid.

Modelabel Xandres en koningin Máxima's favoriete ontwerper Edouard Vermeulen doen nu eveneens in mondkapjes. Die van Natan hebben een logo in gouden letters – de man blijft onverbeterlijk chic.

Mocht je zelf aan de slag willen: Xandres is zo aardig om het patroon gratis aan te bieden, compleet met instructievideo. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in