Een kookboek om op te vreten.

De kookboeken van Yotam Ottolenghi (denk Plenty en Simple) hebben een onstervelijke status opgebouwd. Nu komt hij met een nieuw boek waar ons direct weer het water van in de mond loopt.

Flavour heet het nieuwste liefdeskind van de topchef en zoals we van Yotam gewend zijn wordt er weer met groente, groente en nog eens groente gekookt. En hoe!

Article continues after the ad

Van auberginedumplings 'alla Parmigiana' (yum!) tot spicy paddenstoelenlasagne (YUM!) tot een groenteschnitzel waar je de mond van openvalt (YUUUUUUM!!!): wie heeft er ooit nog vlees nodig als je dit op tafel kunt toveren?

Je leert over smaakcombinaties, krijgt simpele recepten voor doordeweeks, showstoppers voor in de weekenden... alles wat je maar kunt wensen van een kookboek eigenlijk. Zoals we van Ottolenghi verwachten.

Deze nieuwe musthave voor elke keuken die wel iets wil minderen met vlees (of al is geminderd natuurlijk) ligt vanaf vandaag in de winkels. Ideaal voor wie dit najaar zin heeft om de keuken in te duiken.

Beeld: Fontaine Uitgevers

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in