Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met deze quarantaine work-out blijf je thuis fit

Ben je 40+? Dan is BandZe speciaal voor jou gemaakt.   Trainer en lifestyle-coach Radmilo Soda kan momenteel niet met BN'ers en minister Wopke Hoekstra aan de slag, maar heeft een manier gevonden om zijn cliënten én wie verder geïnteresseerd is thuis fit te houden: BandZe. De work-out draait om 4...

Met deze quarantaine work-out blijf je thuis fit

Ben je 40+? Dan is BandZe speciaal voor jou gemaakt.  

Trainer en lifestyle-coach Radmilo Soda kan momenteel niet met BN'ers en minister Wopke Hoekstra aan de slag, maar heeft een manier gevonden om zijn cliënten én wie verder geïnteresseerd is thuis fit te houden: BandZe.

De work-out draait om 4 bandjes (vanaf € 5,50) waarmee je polsen, enkels en kleinere spieren kunt trainen. De banden hebben verschillende weerstanden (geel, is het lichtst en zwart het zwaarst) en je kunt ze op allerlei manieren inzetten en zo je schouders, borst, armen, rug en benen sterker maken.

Ze zorgen voor een constante spanning op je spieren tijdens de oefeningen, waardoor je heel efficiënt kracht en uithoudingsvermogen kunt trainen. Zo verhoog je de stofwisseling en zorg je voor een hogere verbranding, zelfs na de work-out die je kunt volgen per app. Mocht je de bandjes nog niet in huis hebben en toch alvast willen beginnen: je kunt alvast aan de slag met een oude panty tot ze worden afgeleverd.

Openingsfoto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in