Martine Prenen
Martine Prenen

'Het is niet het einde. Het is een krachtig nieuw begin in je leven.'

Gek van de opvliegers en behoefte aan tips of gewoon lotgenotencontact? Martine Prenen start een community voor vrouwen om het taboe rond de menopauze de wereld uit te helpen: ‘Het is niet het einde. Het is een krachtig nieuw begin in je leven’. 

Vier jaar geleden was haar eerste editie van Menopower een enorm succes met zo'n 20.000 verkochte exemplaren. Het onderwerp is nog even actueel en verdient nog steeds de nodige aandacht. 

Er ligt nu een update van Menopower in de winkels, met nieuwe inzichten.

Article continues after the ad

En dit keer gaat Martine nog een stapje verder. Met de nieuwe community 'Powerwomen' op Facebook, brengt ze vrouwen samen en wil ze het taboe rond de menopauze nog meer doorbreken. In de community kunnen vrouwen zowel bij elkaar als bij Martine terecht met vragen en weten dat ze niet alleen zijn in de soms ongemakkelijke, maar ook in de leuke momenten.

Met de hashtag #menopower roept ze vrouwen op om zich van hun sterkste kant te laten zijn en een 'We can do it' foto te delen: 'Positiviteit en kracht na een moeilijk jaar. Sterke vrouwen die zich verzamelen, trots zijn op hun vrouw zijn en op hun kracht.'

Menopower kost 18 euro

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in