Het Residentieorkest speelt aanstaande zaterdag 25 mei Mahler 5 in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Het wordt een bijzondere avond met naast het muziekstuk een masterclass van dirigent Nicholas Collon en vijf denkers – onder wie Abdelkader Benali – die zich naar aanleiding van Mahlers meesterstuk grote levensvragen stellen.

DE VIJF VAN MAHLER
Om je rond de uitvoering van Mahler 5 op 25 mei optimaal te begeleiden in jouw sprong in de diepten van Mahler, is speciaal voor deze avond De Vijf van Mahler opgericht. Vijf unieke denkers – stuk voor stuk zwaargewichten in hun vakgebied ­– die het stellen van de grote levensvragen niet schuwen. Sterker nog… ze wagen zich zelfs wel eens aan het formuleren van een antwoord. Voorafgaand aan het concert leiden De Vijf de avond optimaal voor je in zodat je geïnspireerd aan het concert begint, en afsluitend aan het concert duiken ze samen met jou the big questions in. 

Voor meer informatie: Residentie Orkest

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in