Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker: er is nu een bewuste cocktailbox

Wel een feestelijke cocktail, geen overload aan alcohol. Het is dé bewuste trend in barkringen en een ideale trend voor de zomer: cocktails met minder alcohol. Wel feestelijk en verfrissend, maar je loopt er minder warm van aan. Dat hebben ze ook bij de Thuisborrel Club opgemerkt, een cocktailbox...

Lekker: er is nu een bewuste cocktailbox

Wel een feestelijke cocktail, geen overload aan alcohol.

Het is dé bewuste trend in barkringen en een ideale trend voor de zomer: cocktails met minder alcohol. Wel feestelijk en verfrissend, maar je loopt er minder warm van aan.

Dat hebben ze ook bij de Thuisborrel Club opgemerkt, een cocktailbox-abonnementendienst die nu met een speciale 'Conscious Edition' komt. Bewuster van het alcoholpercentage: in elke creatieve cocktail zit maar 12,5 milliliter alcohol.

Voor de vergelijking: een klassieke Cosmo bevat ongeveer 2,5 keer zoveel. En dat is als je 'm in een bar bestelt. Thuis schieten we nog wel eens veel meer uit.

In de box zitten alle ingrediënten voor acht cocktails van bekende Nederlandse cocktailbars, die je alleen nog even hoeft te shaken. Je bestelt 'm hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in