Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Laat je steun zien, koop een Pink Ribbon Armband

Support voor vrouwen met borstkanker én hun naasten. Al vele jaren is de Pink Ribbon Armband - ieder jaar in een nieuw ontwerp - het zichtbare en krachtige symbool voor vrouwen die hun naasten steunen in lief en leed. Met het dragen van de armband laat je zien dat je om ze geeft. En je ondersteun...

Laat je steun zien, koop een Pink Ribbon Armband

Support voor vrouwen met borstkanker én hun naasten.

Al vele jaren is de Pink Ribbon Armband - ieder jaar in een nieuw ontwerp - het zichtbare en krachtige symbool voor vrouwen die hun naasten steunen in lief en leed. Met het dragen van de armband laat je zien dat je om ze geeft. En je ondersteunt er financieel heel belangrijk onderzoek naar borstkanker mee.

Het jaar 2020 staat in het teken van 'samen moeten we het doen'. Dat geldt zeker ook voor borstkanker. Als we er samen onze schouders onder zetten, kunnen we al die vrouwen en hun naasten steunen. Want: 1 op de 7 Nederlandse vrouwen krijgt borstkanker.

Het ontwerp van de Pink Ribbon Armband 2020 is een liefdevolle bloem verwerkt, afgeleid van de Allamandabloem. De sluiting is verschuifbaar, waardoor de armband heel gemakkelijk in de juiste maat kan worden versteld.

"De bloem wordt verbonden door twee roze ribbons, dit staat symbool voor naastenliefde en samenwerking," zegt ontwerpster Pascal van de Bunte van PScallme sieraden. "Kanker heb je niet alleen. Kanker heb je samen met je naasten. En samen staan we sterker! Ik draag de Pink Ribbon Armband 2020 met trots. Ik hoop dat heel veel mensen dat ook gaan doen."