Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ik Pas: zet je alcoholgebruik even op pauze

De grote Dry January Challenge gaat van start! Mentaal fitter, beter slapen, afvallen, minder moeite met een borrel afslaan: er is aardig wat te zeggen voor al dan niet tijdelijk stoppen met drinken. Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien w...

Ik Pas: zet je alcoholgebruik even op pauze

De grote Dry January Challenge gaat van start!

Mentaal fitter, beter slapen, afvallen, minder moeite met een borrel afslaan: er is aardig wat te zeggen voor al dan niet tijdelijk stoppen met drinken.

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Dan is IkPas iets voor jou!

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Maar dat zijn niet de enige effecten van meedoen met IkPas. Veel deelnemers ervaren ook lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht.

Ik Pas helpt je bij je uitdaging. Je kunt er terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen. Het gaat niet om 'nooit meer drinken', maar om even niet drinken. Als dat bevalt, kun je altijd nog helemaal stoppen.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in