Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hugh Hefner (91) vindt laatste rustplaats naast deze wereldster

Vorige week overleed hij op 91-jarige leeftijd: de Amerikaanse Playboy-baas Hugh Hefner. En hoewel hij tijdens zijn leven vrijwel continu werd omringd door mensen in zijn beroemde Playboy Mansion, werd hij door een handjevol vrienden en familie naar zijn laatste rustplaats gebracht. Hefner is in ...

Hugh Hefner (91) vindt laatste rustplaats naast deze wereldster

Vorige week overleed hij op 91-jarige leeftijd: de Amerikaanse Playboy-baas Hugh Hefner. En hoewel hij tijdens zijn leven vrijwel continu werd omringd door mensen in zijn beroemde Playboy Mansion, werd hij door een handjevol vrienden en familie naar zijn laatste rustplaats gebracht.

Hefner is in besloten kring bijgezet in een cryptewand in het Westwood Village Memorial Park in Los Angeles, melden lokale media.

Lees ook: Priscilla Presley deelt herinneringen aan Elvis op Graceland: 'Alsof ik nooit ben weggeweest'

Een eeuwigheid naast Marilyn
Hefners vier kinderen waren erbij, net als zijn vrouw Crystal Harris en enkele belangrijke medewerkers van Playboy. De laatste rustplaats van Hefner bevindt zich naast het graf van Marilyn Monroe, die in 1953 het eerste nummer van Playboy sierde.

Beroemde begraafplaats
De vermogende uitgever kocht de grafrechten in 1992 voor 75.000 dollar (omgerekend zo'n 64.000 euro). "Een eeuwigheid naast Marilyn te mogen liggen, is te mooi om aan me voorbij te laten gaan'', zei de Playboy-oprichter er destijds over. Andere beroemdheden die in het Westwood Village Memorial Park liggen begraven, zijn onder anderen Natalie Wood, Burt Lancaster, Roy Orbison, Dean Martin, Farrah Fawcett en Truman Capote.

Hefners betrokkenheid bij het Playboy-imperium was al vele jaren sterk verminderd, hij trad terug om plaats te maken voor zijn dochter Christie.

Bron: TMZ, AD