Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Glam Tech: er is nu een gadget tegen opvliegers

En je kunt 'm ook 's nachts dragen. Waren gadgets voorheen vooral op mannen gericht, tegenwoordig vind je steeds meer Glam Tech. Dat is de term voor oortjes, Fitbits en smart álles waarbij wat meer aandacht is besteed aan het design. Dat is aan de ene kant een tikje seksistisch (niet elke vrouw z...

Glam Tech: er is nu een gadget tegen opvliegers

En je kunt 'm ook 's nachts dragen.

Waren gadgets voorheen vooral op mannen gericht, tegenwoordig vind je steeds meer Glam Tech. Dat is de term voor oortjes, Fitbits en smart álles waarbij wat meer aandacht is besteed aan het design.

Dat is aan de ene kant een tikje seksistisch (niet elke vrouw zit op een roze telefoon te wachten, toch?), maar er zitten soms ook best geestige vondsten tussen zoals dit glam toetsenbord.

In deze categorie tippen we de Embr Wave 2, een armsieraad dat er een beetje uitziet als een tracker (ook verkrijgbaar in het zwart). In werkelijkheid verkoelt het ding bij een opvlieger en verwarmt je als die voorbij is en je je rillerig en klam kunt voelen.

Je draagt hem met de 'horlogekast' aan de onderkant van je pols. Voel je een vapeur opkomen, dan druk je het koelknopje in helpt de Embr je af te koelen, een beetje zoals het ook helpt om je polsen onder koud stromend water te houden.

De huid is er heel dun, je hebt op die plek veel 'thermoreceptors', zenuwen die gevoelig zijn voor temperatuur. Door de koelteprikkel zou je zo meer controle hebben over je opvliegers en je algehele welzijn. Eén Embr zou volstaan om je koeler te voelen. Misschien ook wel wat voor de eerstvolgende hittegolf?

Foto's (c) Embr Labs    

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in