Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Extra Vierge: verrukkelijk kookboek over olijfolie

Bananenceviche, cocktails – Sandra Alvarez gooit het overal in. Door alle steeds wisselende voedingsadviezen heen is één ding altijd overeind gebleven en dat is hoe gezond (en lekker!) olijfolie is. Sandra Alvarez besloot een heel kookboek te wijden aan haar onvoorwaardelijke liefde voor koken me...

Extra Vierge: verrukkelijk kookboek over olijfolie

Bananenceviche, cocktails – Sandra Alvarez gooit het overal in.

Door alle steeds wisselende voedingsadviezen heen is één ding altijd overeind gebleven en dat is hoe gezond (en lekker!) olijfolie is.

Sandra Alvarez besloot een heel kookboek te wijden aan haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie: Extra Vierge. "Dankzij de verrassende, toegankelijke en gezonde recepten zorgt dit vloeibare goud steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie," zegt ze.

In het boek meer dan 100 recepten voor onder andere mindf*ck faux gras (vegan foie gras), zeevruchtenmuffins, bananenceviche en suikervrije burnt cheesecake. In alle recepten wordt olijfolie gebruikt, zelfs in die voor desserts en cocktails. Bovendien zijn er veel vegetarische gerechten en wordt er geen gebruikgemaakt van geraffineerde suikers, zodat er ook aandacht is voor bewuster en gezonder eten.

Extra Vierge (224 pagina's) komt uit op 12 augustus 2020 en kost € 30.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in