Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er is nu een stijlvol mondkapje van Monique Collignon

Wordt het een pinstripe, visgraatje of pink blush? Voor wie stylish en redelijk goed beschermd in het OV wil reizen of zich op andere plekken wil beschermen: mooie mondkapjes van Monique Collignon die officieel getest zijn. "Een mondkapje voor de bühne?" zegt designer Monique Collignon. "Nee, dat...

Er is nu een stijlvol mondkapje van Monique Collignon

Wordt het een pinstripe, visgraatje of pink blush?

Voor wie stylish en redelijk goed beschermd in het OV wil reizen of zich op andere plekken wil beschermen: mooie mondkapjes van Monique Collignon die officieel getest zijn.

"Een mondkapje voor de bühne?" zegt designer Monique Collignon. "Nee, dat wilde ik niet. Voor mij moest het: beschermen, comfort hebben, goed aansluiten, wasbaar zijn, ademend zijn, verf/print niet schadelijk bij inademen, duurzaam,  uiteraard stijlvol en super geprijsd kunnen worden. En dat is gelukt!"

De kapjes van Monique kosten 10 euro per stuk en zijn getest door TNO met als uitkomst dat "de mondkapjes een filtratie hebben van minimaal 95% tegen partikels die door de lucht worden verspreid."  

Foto's (c) Monique Collignon

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in