Aan de wandel voor het goede doel 💪🏻 👍🏾 !

Bezig met gezonder leven én aan het wandelen geslagen? Dan hebben we wat leuks voor je! De Hartstichting organiseert net als eerdere jaren ook nu weer de Hartstocht, in samenwerking met Becel. En geen zorgen, het is coronaproof.

Dit wandelinitiatief is opgezet om allereerst geld in te zamelen voor hartonderzoek, maar ook om je bewust te maken van het belang van een gezond hart en je te inspireren en stimuleren om een gezondere levensstijl te hanteren.

Op 10 april 2021 is er opnieuw een Hartstocht, waar veel wandelaars zich weer 100% gaan inzetten voor hartonderzoek!

Het evenement gaat gewoon door en wel zo:

  • Je start en finisht vanuit je eigen voordeur of een plek naar keuze.
  • Je kiest uit een route van 5, 10, 15, 20 of 30 kilometer en ontvangt een persoonlijke route, langs bijzondere plekken en natuur in de eigen omgeving.
  • Je krijgt een volledig wandelpakket thuisgestuurd.
  • Je krijgt in aanloop van het evenement leuke tips voor het wandelen en nieuwtjes over een hartgezonde leefstijl. Zo kun je helemaal in het evenementgevoel komen en misschien van tevoren zelfs alvast een paar wandelingen maken om te trainen.

Je kunt je aanmelden voor de Hartstocht bij de Hartstichting! Wil je óók meedoen aan de winactie, scroll dan nog even verder. 

Entertainment onderweg!

Iedereen kan door heel Nederland zijn eigen route wandelen. Een ticket voor de Hartstocht is 15 euro, daarvoor krijg je onder andere:

  • Hartstocht Radio met enthousiaste aanmoediging, interviews met BN'ers, leuke muziek waaronder de verzoeknummers van deelnemers en nog veel meer. Je hoeft hier uiteraard geen gebruik van te maken, maar het is wél een aanstekelijk manier om je verbonden te voelen.
  • Je eigen wandelroute op maat.
  • Een welverdiende (virtuele) medaille bij de finish.

Hart voor je hart  

Becel is trotse hoofdsponsor en medeorganisator van de Hartstocht en zet zich al jaren in voor goede hartgezondheid; niet voor niets staan ze voor de plus van een sterk hart. Daarom biedt Becel producten aan die zowel lekker als verantwoord zijn: 100% plantaardig en van nature rijk aan Omega 3. Zo helpt Becel iedereen om goed voor zichzelf te zorgen en te blijven genieten van het leven. Hoe je een gratis kaartje voor de Hartstocht kunt verzilveren, lees je op Becel.

Doe mee & win!

Doe mee aan de Hartstocht en maak kans op een hardlooppakket bestaande uit een Fitbit t.w.v. € 90, een paar hardloopschoenen, een branded Becel T-shirt, een tote bag én 2 kaartjes voor de Hartstocht. Als troostprijs zijn er nog eens 3 x 2 kaartjes voor de Hartstocht (t.w.v. € 15) te winnen. Vul het formulier in, wie weet val je dan wel in de prijzen! Deze winactie is gesloten!