Het houdt je haar op z’n plek, maar haarlak is een echte alleskunner die je voor nog veel meer doeleinden kunt inzetten. Het is een van de handigste beautyproducten om in huis te hebben, en wel hierom.

1. Het voorkomt ladders in je panty
Spray haarlak op de tenen van je nieuwe panty of maillot. Daarmee versterk je het garen, wat de kans op een ladder verkleint.

2. Je beschermt de tekeningen van je kinderen ermee
Een laagje haarlak houdt het knutselwerkje van je oogappel mooi. Het werkt vooral goed bij tekeningen die gemaakt zijn met krijt – zo voorkom je dat het uitveegt.

3. Het verwijdert inkt van kleding
Geen stress als je een inktvlek hebt gemaakt op je witte blouse: haarlak is je redder in nood. Spray het op de vlek, dan zou je het er zo af moeten halen.

4. Het verlengt de levensduur van een bos bloemen
Het enige nadeel van bloemen: dat ze zo snel verwelken. Met een klein spraytje onder de bloemblaadjes blijft je boeket zo lang mogelijk mooi.

5. Gebruik het om gordijnen schoon te houden
Met haarlak creëer je een barrière tegen vuil. Spray het daarom op je gordijnen om ze schoon te houden. Spray meerdere laagjes en wacht tussendoor even totdat de lak is opgedroogd.

6. Het houdt schuifspeldjes op z’n plaats
Je haar opsteken? Spray een wolkje haarlak op de speldjes om ze op hun plek te houden.

7. Het werkt tegen statisch haar
Word je gek van knetterhaar dat tegen je gezicht plakt zodra je een sjaal omknoopt of naar buiten gaat? Spray wat op je handen, haal je handen door je haar en voorlopig heb je er geen last meer van.

8. Het laat nagellak sneller drogen
Nagellak laten drogen duurt altijd een eeuwigheid. Spray er wat lak over en het is zo droog.

9. Het houdt schroeven op z’n plek
Als je een schroef hebt ingedraaid, zorgt haarlak ervoor dat de schroef goed blijft zitten. Wanneer de lak droogt, werkt het als een laag van polymeer. Daarmee voorkom je dat de schroef losser raakt door dagelijks gebruik.

10. Je houdt make-up er mee op z’n plaats
Adem in, ogen dicht en lichtjes over je gezicht sprayen zorgt ervoor dat je make-up op z’n plek blijft. Handig voor speciale gelegenheden.

Bron: Libelle.nl

Het Amerikaanse powerkoppel weet wel de beste locaties te regelen, want het Louvre opent niet zomaar haar deuren! En dat levert prachtige plaatjes op. Beyoncé plaatste op haar eigen social media een voorproefje van het kunststukje.

De wereldberoemde Mona Lisa ziet dat het goed is.

Tenisster Serena Williams is er helemaal weg van!

 

@beyonce y’all did that 🤯that’s what I’m talking about

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

 

En Beyoncé plaatste zelf deze korte video (zet, als je op je werk zit, eerst het geluid even uit ;-)). 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Vanavond en morgen staan JAY-Z en Beyoncé in een uitverkochte Arena voor hun On The Run II World Tour. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Tijdens de Nouveau Matinee vertelde fotografe Sacha de Boer bevlogen over haar carrière én de switch die daaraan vooraf ging. Ook onthulde ze wat haar favoriete Nouveau-foto is. Tijdens de shoot van Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, legde ze het moment vast.

"Het idee was om een filmscène na te bootsen", steekt Sacha van wal. "En eigenlijk had ik heel de tijd maar één film in gedachten... De beroemde spaghetti-scène uit Lady en de Vagebond. Want Freek is toch gewoon een beetje die Vagebond als je 'm zo ziet?"

"Dus ik had een pak spaghetti gehaald, blijkt Hella helemaal geen koolhydraten te eten. Gelukkig deed ze voor de foto wel alsof."

Humor

Is dit dan Sacha's favoriet? Nee, maar wel een andere foto uit die serie. "Ik vind dit beeld zó humoristisch. Het is uiteindelijk niet in Nouveau geplaatst, maar is wél mijn favoriet."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in