Er kwispelt weer een puppy door het Witte Huis.

Nieuws met aaibaarheidsfactor 10: president Joe Biden en zijn vrouw Jill hebben een nieuwe hond geadopteerd. Het is een tien weken oude Duitse herder die nog een beetje in zijn oren moet groeien...

...en ze hebben hem Commander genoemd. Commander Biden! De hond is een cadeau van Joe's broer James.

Article continues after the ad

De Bidens waren erg verdrietig over de dood van hun herder Champ die deze zomer op zijn 13de overleed. Daarnaast hadden ze pech met hun jongere herder Major, die niet kon wennen aan de drukte in de ambtswoning en gedragsproblemen toonde.

Dat wil zeggen dat hij van mening was dat hij zijn baas moest beschermen en zich tegen stafleden en de Secret Service beveiliging keerde. De Biden hebben er maandenlang elke denkbare training en hondenfluisteraar op losgelaten, maar Major, die ze adopteerden toen hij een puber was, bleek toch behoefte te hebben aan een rustigere omgeving. Hij woont nu bij vrienden van de familie.

En er is nog meer viervoetersnieuws: Jill Biden lijkt eindelijk de poes te krijgen waar ze het al in 2020 over had. Het wordt een dametje dat nu nog in een pleeggezin woont, Kitty Biden zal in januari haar intrek nemen in de privévertrekken. En dan maar hopen dat het niet vechten als kat en hond wordt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in