Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Filmavondje? Thuisbezorgd weet raad!

Je kunt nu je favoriete bioscoopsnacks bestellen. Ja, de bioscopen zijn gewoon open, zij het voor dertig bezoekers per zaal. Maar een natje en een droogje bestellen kan even niet. En misschien ga je sowieso liever niet in een zaal met anderen zitten nu. Wat je situatie ook is: Pathé en Thuisbezor...

Filmavondje? Thuisbezorgd weet raad!

Je kunt nu je favoriete bioscoopsnacks bestellen.

Ja, de bioscopen zijn gewoon open, zij het voor dertig bezoekers per zaal. Maar een natje en een droogje bestellen kan even niet. En misschien ga je sowieso liever niet in een zaal met anderen zitten nu. Wat je situatie ook is: Pathé en Thuisbezorgd maken je filmavondje thuis nu iets meer als in de bios zelf.

Popcorn, nacho's, hotdogs... je kunt ze vanaf nu stuk voor stuk thuis laten bezorgen met Thuisbezorgd. Of nou ja: de popcorn en co. van bioscoopketen Pathé dan. In Amsterdam, voor nu. Maar zo meldt Pathé, op korte termijn geldt dit aanbod ook in andere steden waar een Pathé-bioscoop zit.

Rest jou niets dan een lekkere film uit te kiezen, de kaarsjes aan te steken (dat kan dan weer niet in de bioscoop) en een gerieflijk plekje uit te kiezen op de bank.

Beeld: Pathé/iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in