Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Feelgood kijktip: A Perfect Planet

Voor wie even geen covid-19 nieuws meer kan zíen. 'Planeet Aarde is perfect. Alles aan onze wereld – het formaat, de afstand tot de zon, hoe de planeet draait en iets wiebelt om haar as, haar maan – is volmaakt geschikt voor ons bestaan. En onze natuurlijke krachten zijn perfect geschikt om het l...

Feelgood kijktip: A Perfect Planet

Voor wie even geen covid-19 nieuws meer kan zíen.

'Planeet Aarde is perfect. Alles aan onze wereld – het formaat, de afstand tot de zon, hoe de planeet draait en iets wiebelt om haar as, haar maan – is volmaakt geschikt voor ons bestaan. En onze natuurlijke krachten zijn perfect geschikt om het leven in stand te houden." Was getekend: Sir David Attenborough.

En Sir David leidt je op zijn Attenborough's door zijn nieuwste serie A Perfect Planet: deels natuurhistorie, deels wetenschap van de aarde en als vanouds beelden van de natuur waar je mond van openvalt.

Vanavond wordt de eerste aflevering (onderwerp: zonder vulkanen geen leven op aarde) uitgezonden op BBC1 om 21:00. In totaal zijn er vijf afleveringen. Heb je er graag de Engelse ondertiteling bij: teletext 888.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in