Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fantastische vijftigers, déze vrouwen zien Sara in 2018.

Ongelooflijk maar waar, déze bekende vrouwen zijn allemaal in 1968 geboren en zien daardoor Sara dit jaar. Mooie carrières, kinderen, verbroken relaties en succesvolle huwelijken; ze worden er alleen maar mooier op. Kylie Minogue Al bijna heel haar leven bekend door haar rol in de Australische so...

Fantastische vijftigers, déze vrouwen zien Sara in 2018.

Ongelooflijk maar waar, déze bekende vrouwen zijn allemaal in 1968 geboren en zien daardoor Sara dit jaar. Mooie carrières, kinderen, verbroken relaties en succesvolle huwelijken; ze worden er alleen maar mooier op.

Kylie Minogue

Al bijna heel haar leven bekend door haar rol in de Australische soap ‘Neigbours’. Daarna zwijmelden we met haar en Jason Donovan mee met Especially for you. Inmiddels heeft de petite zangeres (ze meet 1,52) meer dan 60 miljoen albums verkocht.  

Minogue heeft oog voor het mannelijk schoon met ex-partners als acteur Olivier Martinez en zangers Michael Hutchence (inmiddels overleden) en Jason Donavan.

Wist je dat: In 2005 kreeg ze de diagnose borstkanker, waar ze in 2008 genezen van werd verklaard. Dan wordt deze mijlpaal vast extra gevierd.

Gillian Anderson

De actrice, bekend als Agent Skully uit de X-Files, maakt nu furore in de Netflix-serie The Fall. Ze onderging onlangs een ware metamorfose. De lange blonde lokken, maakten plaats voor een kortere coupe in grijs-wit. Stijlvol!

Gillian trouwde twee keer en heeft drie kinderen.

Wist je dat: Als opstandige puber werd ze eenmaal gearresteerd voor het inbreken op haar middelbare school.

Irene van de Laar

In 1994 werd het lange model nog Miss Universe Nederland. Daarna werkte ze voornamelijk als actrice en presentatrice. Ze heeft twee kinderen. 

Wist je dat: Irene werd ontdekt tijdens een modellenwedstrijd georganiseerd door Linda de Mol.

Celine Dion

Avond aan avond vult de zangeres Ceasars Palace in Las Vegas. Sinds ze doorbrak bij het Eurovisie Songfestival namens Zwitserland is haar ster rijzend. Wij zetten in de auto de radio even wat harder bij 'My heart will go on' en wanen ons op de boeg van een schip met onze grote liefde.

De Canadese zangeres verloor in 2016 haar man René met wie ze drie zoons heeft.

Wist je dat: Ze vertoont zich buiten zelden meer zonder zonnebril. Inmiddels moet dat een indrukwekkende collectie zijn, want La Dion gaat immer goed gestyled de straat op.

Laura Vlasblom

De vrolijke verschijning uit de meidengroep Frizzle Sizzle straalt nog steeds. Ze speelde na dat avontuur in musicals en je hoort haar vaak voorbij komen in reclames en tekenfilms.

Laura kreeg een zoon met Bastiaan Ragas en is nu alweer jaren getrouwd met Michel Veenman.

Wist je dat: het zingen zat er al vroeg in, want samen met haar zus Karin zong ze mee in Kinderen voor Kinderen.

Ashley Judd

Onlangs is Judd weer veel in het nieuws als één van de aanjagers van de #metoo beweging. Daarmee kwam ze op de cover van Time Magazine als één van de 'silence breakers'. Ze werd vooral bekend door haar rollen in de thrillers Kiss the Girls en A Time to Kill.

Ze is één keer getrouwd geweest en had daarvoor relaties met onder andere Michael Bolton, Robert De Niro en Matthew McConaughey.

Wist je dat: Ze sloeg de rol van Catwoman af in Batman.

Lucy Liu

Via de serie Ally McBeal (die was ook leuk, he?) brak ze definitief door naast Cameron Diaz en Drew Barrymore in Charlie’s Angels. De onderkoelde humor in de film past haar als een handschoen. 

Ze heeft één zoon die door een draagmoeder ter wereld is gebracht in 2015, de vader is onbekend.

Wist je dat: Behalve begenadigd actrice is Liu ook bekend als kunstenaar onder haar Chinese naam Yu Ling.

Daphne Deckers

Ze begon als model, maar is mag zich inmiddels ook actrice, presentatrice en schrijfster noemen. Haar internationale doorbraak had ze met haar rol in de James Bond-film: Tomorrow Never Dies. 

Daphne is twee keer getrouwd. De laatste keer in 1999 met Wimbledon-winnaar Richard Krajicek. Daar wacht dus volgend jaar nog een mooi jubileum. Ze hebben samen twee kinderen. 

Wist je dat: Ze groeide op in het kleinste dorp van Nederland: Persingen.

Beeld: Irene van de Laar door Patrick Harderwijk, Laura Vlasblom door Anneke Janssen, Ashley Judd door Gilbert Flores/Broadimage, Lucy Liu door Jason Mendez/MEGA TheMegaAgency.com, Kylie Minogue door Paul Lovelace/REX/Shutterstock, Daphne Deckers door Patrick Harderwijk.