Say fromage! Emmanuel Macron en Theresa May hebben een heerlijk gevoel voor humor. Doet deze selfie je ergens aan denken?

Het zijn vast geen makkelijke gesprekken die Frankrijk en Engeland momenteel voeren, maar de sfeer tussen Macron en May is goed. Lijkt het. Want de selfie die de prime minister van Engeland op social media knalde, zegt alles. De selfie werd gemaakt door Macron na een bijeenkomst in het Londense V&A Museum met leden van Franco-British Counsil, een organisatie die, simpel gezegd, bezig is met de band tussen de twee landen. Sommigen van hen kwamen na de speeches van May en Macron het podium op en zo ontstond blijkbaar het idee voor deze selfie. Gebaseerd op die van Bradley Cooper, tijdens de Oscars in 2014. Op die pic, die Ellen Degeneres op twitter plaatste, werd destijds 3,5 miljoen keer geretweet. Of Theresa May ook zoveel reacties gaat losmaken, is de vraag. Er mogen twee wereldleiders op de foto staan, het zijn natuurlijk geen Hollywood-sterren. Niettemin, ontzettende nice try. Vinden wij. Jullie?

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.