Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er zijn nu truffels met... tomatenketchup?

Unieke smaakmaatjes in een luxe uitvoering. Chocoholic Alert! Bij truffelvulling denk je misschien aan praline of slagroom, maar het kan ook ánders. Heinz (die van de tomatenketchup) en de chocolatiers van luxe warenhuis Fortnum & Mason zijn samen de keuken ingegaan voor een… tomatenketchuptruffe...

Er zijn nu truffels met... tomatenketchup?

Unieke smaakmaatjes in een luxe uitvoering.

Chocoholic Alert! Bij truffelvulling denk je misschien aan praline of slagroom, maar het kan ook ánders. Heinz (die van de tomatenketchup) en de chocolatiers van luxe warenhuis Fortnum & Mason zijn samen de keuken ingegaan voor een… tomatenketchuptruffel.

De chocolaatjes zijn met de hand gemaakt en zitten verpakt in een luxe hartvormige doos voor Valentijn. Het is een mix van negen truffels in melk, witte en pure chocolade gevuld met een ganache van chocolade en Heinz Tomato Ketchup. 'De onweerstaanbare tomatensmaak van de Heinz Tomato Ketchup barst door de zijdezachte romige rijke ganache en zorgt voor een zoete nasmaak,' aldus de bedenkers. Hmm.

Mocht je een chocoholic willen trakteren voor Valentijn, de truffels zijn te bestellen op de website van Fortnum & Mason.