Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er is nu shiny shopping van het Depot Boijmans van Beuningen!

Zilveren kopje, anyone? Er zijn gebouwen die je meteen iets doen en het nieuwe Depot Boijmans van Beuningen is er zo eentje. Het is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld, weerspiegelt de omgeving en houdt de collectie veilig. Dat spiegelen – het gebouw lijkt sprekend op een Ikea-...

Er is nu shiny shopping van het Depot Boijmans van Beuningen!

Zilveren kopje, anyone?

Er zijn gebouwen die je meteen iets doen en het nieuwe Depot Boijmans van Beuningen is er zo eentje. Het is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld, weerspiegelt de omgeving en houdt de collectie veilig.

Dat spiegelen – het gebouw lijkt sprekend op een Ikea-schaaltje – is het thema geworden van een leuke collectie hebbedingen ontworpen door productontwikkelaar Jeanine Aalfs.

Aalfs liet zich inspireren door de vorm en de materialen van het gebouw. De thema's 'reparatie' en 'behoud' zijn de rode draad in de productontwikkeling geweest. Zo zijn er verschillende zilveren patches waarmee textiel en wanden gerepareerd kunnen worden én kan je gaten of vlekken in kleding en accessoires verbergen met de skyline van Rotterdam.

Ook de collectie die Susan Bijl ontwierp is met de zilveren edities van The New Shopping Bag, The New Pouch en The New Protectable een directe afspiegeling van het depot. De collectie is verkrijgbaar via de Depot Store én via het online platform Dutch Museum Gift Shop. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in