Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

En dan nu: najaar — deze wandeling wil je niet missen

Een magische wandeling in Arnhem. Wandelen blijft onze favoriete najaarsbesteding: hartstikke gezond, hartstikke ontspannend en ook nog eens hartstikke coronaproof. Maar wil je eens een heel ander soort wandeling maken, dan moet je dit najaar in Arnhem zijn. Daar wordt van 16 oktober tot en met 1...

En dan nu: najaar — deze wandeling wil je niet missen

Een magische wandeling in Arnhem.

Wandelen blijft onze favoriete najaarsbesteding: hartstikke gezond, hartstikke ontspannend en ook nog eens hartstikke coronaproof. Maar wil je eens een heel ander soort wandeling maken, dan moet je dit najaar in Arnhem zijn.

Daar wordt van 16 oktober tot en met 1 november 'De Grote Schijn' georganiseerd, een avondwandeling met lichtshow aan het randje van de stad. De natuur speelt de hoofdrol, maar is nóg wat spectaculairder gemaakt.

In een tochtje van twee kilometer word je door het donker gevoerd en kom je langs installaties met licht, geluid en geur om al je zintuigen te prikkelen. Geen sprookjes, kabouters en anders, maar magie dankzij kunst en techniek. Zo beleef je de natuur eens heel anders.

De Grote Schijn wordt gehouden in Park Zypendaal, op een kwartiertje lopen van het station en verschillende grote parkeerplaatsen.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in