Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elizabeth Hurley (52) in kittige roze jumpsuit

Dat lijf! Elizabeth Hurley is en blijft een prachtige verschijning. Dat bewijst ze keer op keer. Deelde ze onlangs nog een foto van zichzelf beeldschoon in badpak (meer dan 200.00o0 likes!), deze keer koos ze voor een roze jumpsuit. Wederom laat ze haar strakke lijf zien. En waarom ook niet? Ze z...

Elizabeth Hurley (52) in kittige roze jumpsuit

Dat lijf! Elizabeth Hurley is en blijft een prachtige verschijning. Dat bewijst ze keer op keer. Deelde ze onlangs nog een foto van zichzelf beeldschoon in badpak (meer dan 200.00o0 likes!), deze keer koos ze voor een roze jumpsuit.

Wederom laat ze haar strakke lijf zien. En waarom ook niet? Ze ziet er prachtig uit. En ja, ook nu reageren fans massaal en heel positief op de foto van Elizabeth.

 

Thank you @holidayhouselondon for raising money for @bcrfcure ???? @bcacampaign

Een bericht gedeeld door Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) op

Water doet wonderen
'Elizabeth, je ziet er ook echt altijd top uit. Ben je echt 52?', schrijft een volger op Instagram. En: 'Mooi zoals altijd', zegt een ander. Wat haar geheim is? Heel veel water drinken op een dag. "Ik begin de dag met lauw water. De smaak is vreselijk, maar het doet wonderen voor je metabolisme." Daarnaast schijnt ze zichzelf elke dag goed te scrubben en vervolgens een koude plens water over zich heen te gooien. "Afgekeken bij de Françaises. Je krijgt er echt een strakkere huid van."

Bron: Daily Mail

Beeld: Hollandse Hoogte