Dat lijf! Elizabeth Hurley is en blijft een prachtige verschijning. Dat bewijst ze keer op keer. Deelde ze onlangs nog een foto van zichzelf beeldschoon in badpak (meer dan 200.00o0 likes!), deze keer koos ze voor een roze jumpsuit.

Wederom laat ze haar strakke lijf zien. En waarom ook niet? Ze ziet er prachtig uit. En ja, ook nu reageren fans massaal en heel positief op de foto van Elizabeth.

 

Thank you @holidayhouselondon for raising money for @bcrfcure 😘😘💗💗 @bcacampaign

Een bericht gedeeld door Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) op

Water doet wonderen
'Elizabeth, je ziet er ook echt altijd top uit. Ben je echt 52?', schrijft een volger op Instagram. En: 'Mooi zoals altijd', zegt een ander. Wat haar geheim is? Heel veel water drinken op een dag. "Ik begin de dag met lauw water. De smaak is vreselijk, maar het doet wonderen voor je metabolisme." Daarnaast schijnt ze zichzelf elke dag goed te scrubben en vervolgens een koude plens water over zich heen te gooien. "Afgekeken bij de Françaises. Je krijgt er echt een strakkere huid van."

Bron: Daily Mail

Beeld: Hollandse Hoogte

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.