Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een Thanksgiving sandwich om je vingers bij af te likken

En je kunt 'm gewoon laten bezorgen! Oké, even terug naar vroeger: handen omhoog wie niet ooit heeft gesmuld van een sneetje brood met een beetje jus? Dit verrukkelijke hapje is het geheim van de tijdelijk verkrijgbare Thanksgiving Sandwich van Deliveroo en Teds All Day Brunch: er zit een met jus...

Een Thanksgiving sandwich om je vingers bij af te likken

En je kunt 'm gewoon laten bezorgen!

Oké, even terug naar vroeger: handen omhoog wie niet ooit heeft gesmuld van een sneetje brood met een beetje jus?

Dit verrukkelijke hapje is het geheim van de tijdelijk verkrijgbare Thanksgiving Sandwich van Deliveroo en Teds All Day Brunch: er zit een met jus doordrenkte laag in die de sandwich lekker smeuïg houdt.

Thanksgiving-ingrediënten

Naast dat deze sandwich heerlijk, moist en binge-waardig is, past ‘ie perfect bij het seizoen dankzij de kalkoen, echte stuffing met noten en gedroogd fruit, en cranberrysaus.

Deze ingrediënten worden geserveerd op drie sneden briochebrood, samen met kaas, ijsbergsla en mayonaise. De sandwich heeft drie verschillende lagen, waarbij de middelste laag doordrenkt is met jus.

De limited edition sandwich is tot en met 5 december exclusief verkrijgbaar bij verschillende Teds All Day Brunch-locaties (Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam) via de Deliveroo-app, voor €12,50. Je vindt de sandwich door in de app te zoeken op 'my sandwich'.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in