Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een prikje hier en daar? Welnee, vitaminecocktails zijn het helemaal

Hollywoodsterren zweren erbij en ook BN'ers als Danielle Oerlemans, Mari van de Ven en Vivian Reijs zijn fan: de zogenoemde vitaminecocktail.  Een oppeppertje via een infuus. Anti-agingDe cocktail wordt zelfs gezien als het nieuwe botox. Wat doet het dan met je? Het infuus pompt een geconcentreer...

Een prikje hier en daar? Welnee, vitaminecocktails zijn het helemaal

Hollywoodsterren zweren erbij en ook BN'ers als Danielle Oerlemans, Mari van de Ven en Vivian Reijs zijn fan: de zogenoemde vitaminecocktail. 

Een oppeppertje via een infuus.

Anti-aging

De cocktail wordt zelfs gezien als het nieuwe botox. Wat doet het dan met je? Het infuus pompt een geconcentreerde mix van vitamines en mineralen je lichaam in. Er zijn verschillende cocktails, sommige sterren gebruiken het zelfs als een anti-kater middel. Maar door velen wordt het ook beschouwd als een 'drankje tegen de ouderdom', omdat een cocktail bestaande uit vitamines en fysiologisch zout rimpels tegen zou gaan.

In Nederland

Er zijn meerdere klinieken in Nederland die een behandeling als deze aanbieden. De behandeling wordt op maat gemaakt, aan de hand van een intake gesprek en een bloedonderzoek. 

Bron: Show/Puur Suzanne/The Sun

Beeld: Pexels