Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een Otegaroom - dat willen alle thuiswerkers wel!

Voor als je gék wordt van de bladblazer van de buurman. Nu steeds meer mensen thuis blijven werken – in ieder geval een paar dagen – komt er steeds meer oplossingen om dat structureel makkelijker te maken. Zoals de Otegaroom van Pia Living, een lichtgewicht, zo-goed-als-soundproof hokje – modelle...

Een Otegaroom - dat willen alle thuiswerkers wel!

Voor als je gék wordt van de bladblazer van de buurman.

Nu steeds meer mensen thuis blijven werken – in ieder geval een paar dagen – komt er steeds meer oplossingen om dat structureel makkelijker te maken.

Zoals de Otegaroom van Pia Living, een lichtgewicht, zo-goed-als-soundproof hokje – modelletje oude telefooncel – dat je op je thuiswerkplek kunt zetten.

Je moet geen claustrofobie hebben, maar verder is het ding ideaal om zonder gestoord te worden te kunnen zoomen, bellen en werken. Het hokje heeft energiezuinige led-verlichting, een werkblad, een ventilator, kleppen om kabels door te leggen. Ook ideaal om je drummende kind in te laten repeteren, als je zelf even rust wilt.

Geen ruimte voor je eigen Dr. Who telefooncel? Het Nederlandse bedrijf Easy Noise Control heeft een opvouwbaar geluidsscherm voor thuiswerkers, waarmee je je kunt afschermen om even rustig te werken.

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in