Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een kalender om mee op de feestdagen te proosten!

De 'Twelve Days Of Christmas' zien er opeens een stuk leuker uit. Er zijn liedjes, schilderijen en gedichten gemaakt over de Twelve Days of Christmas, ook bekend als Twelvetide, maar een adventskalender was er nog niet aan gewijd. Tubes Wines & Spirits by the glass brengt daar verandering met dez...

Een kalender om mee op de feestdagen te proosten!

De 'Twelve Days Of Christmas' zien er opeens een stuk leuker uit.

Er zijn liedjes, schilderijen en gedichten gemaakt over de Twelve Days of Christmas, ook bekend als Twelvetide, maar een adventskalender was er nog niet aan gewijd.

Tubes Wines & Spirits by the glass brengt daar verandering met deze kalender: 12 glazen bijzondere wijn in een miniflacon. Je begint ermee op kerstavond en eindigt op 5 januari. Daarmee is deze kalender een mooie aanvulling op de adventskalenders die eerder beginnen en juist eindigen met kerst.

En… iedereen die dit jaar de nieuwe adventskalender besteld via 12 Nights of Wine, maakt kans om een (bijna onbetaalbare) fles exclusieve Premier Grand Cru wijn te winnen voor bij het Kerstdiner! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in