Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doe mee met de Nationale Wijnquiz!

Walsers en snuivers, deze is voor jullie 🍷 De Wijnbeurs bestaat 45 jaar en viert dat uitbundig met de eerste Nationale Wijnquiz waarbij voor € 25.000 aan prijzen te winnen valt. Zo werkt het Je kunt de wijnquiz gewoon thuis doen met vrienden en familie en zo je kennis testen. Je bestelt een doosj...

Doe mee met de Nationale Wijnquiz!

Walsers en snuivers, deze is voor jullie ?

De Wijnbeurs bestaat 45 jaar en viert dat uitbundig met de eerste Nationale Wijnquiz waarbij voor € 25.000 aan prijzen te winnen valt.

Zo werkt het

Je kunt de wijnquiz gewoon thuis doen met vrienden en familie en zo je kennis testen. Je bestelt een doosje met zes te proeven wijnen in hippe tubes en opent op 25 november om 20:00 de interactieve livestream.

Hierin leidt Astrid Joosten - gediplomeerd vinoloog van de Wijnacademie -  je 90 minuten lang door de verschillende wijnen met wijnweetjes en meer informatie over wijnproeven. Je hoeft er geen wijnexpert voor te zijn, het is een leuke quiz voor alle kennisniveaus. 

Inhoud deelnemerspakket voor 2 personen: 

  • 6 wijnen in tubes à 100 ml 
  • Programma boekje incl. persoonlijk lotnummer
  • Entreeticket(s) voor de Quiz via de livestream

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in