Hoe lijkt je dit als generale repetitie van je kerstdiner?

Beschouw jij jezelf als wijnliefhebber? Of ben jij een échte foodie? Doe dan de Pays d’Oc IGP wijnquiz en maak kans op een kookworkshop met wijnproeverij bij jou thuis.

Via een livestream bereid je samen met Alain Caron een fantastisch driegangenmenu voor 4 personen met bijpassende Pays d’Oc IGP wijnen. 

Article continues after the ad

Te winnen zijn drie fantastische kookworkshops mét wijnpairing, geleid door Franse tv-chef Alain Caron. Door het correct beantwoorden van de vijf quizvragen maak je kans om deel te nemen aan één van deze avonden. De ultieme gelegenheid om voor de feestdagen te kunnen proefkoken.

Behoor je tot de winnaars, dan ontvang je een speciaal ingrediëntenpakket van Lindenhoff, gevuld met alle ingrediënten die nodig zijn voor een heerlijk en vooral feestelijk 3-gangenmenu. Daarnaast ontvang je ook vier Pays d’Oc IGP wijnen, die tijdens de workshop zullen worden toegelicht door wijnschrijfster Esmee Langereis.

De kookworkshops vinden plaats op 10, 15 en 17 december 2020. Deelnemen aan de quiz kan via deze link. Iedereen die deelneemt aan de quiz, maakt kans om te winnen.

Over Pays d’Oc IGP
Pays d’Oc IGP (Indication Géographique Protégée) is een officieel wijn kwaliteitslabel en vertegenwoordigt zo’n 1900 bedrijven en 12.000 wijnproducenten. Het Pays d’Oc gebied omvat de Languedoc-Roussillon streek.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in