Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit trucje om vieze sneakers weer wit te krijgen is een hit op het internet

Kijk naar buiten en je weet: met dit Nederlandse weer kun je witte sneakers niet lang wit houden. Maar met onderstaand trucje krijg je zelfs compleet zwart geworden gympen weer stralend schoon. Sarah Tracey had ooit witte stappers, maar na een tijdje was daar niet veel wits meer van over. Lees oo...

Dit trucje om vieze sneakers weer wit te krijgen is een hit op het internet

Kijk naar buiten en je weet: met dit Nederlandse weer kun je witte sneakers niet lang wit houden. Maar met onderstaand trucje krijg je zelfs compleet zwart geworden gympen weer stralend schoon.

Sarah Tracey had ooit witte stappers, maar na een tijdje was daar niet veel wits meer van over.

Lees ook: 5 x zo krijg je wittere tanden (gewoon thuis)

Topresultaat
Ze besloot een poging te doen om ze schoon te krijgen en toen dat extreem goed bleek te werken, deelde ze het trucje op social media met een voor- en na-foto. Omdat het resultaat zó goed was, ging het trucje al snel het internet over.

Aan de bak(ing)
Hoe ze die schoenen zo schoon kreeg? Door ze te wassen met baking soda en wasmiddel. En dat doe je voor het beste resultaat op deze manier: spoel je schoenen schoon met water. Mix een deel wasmiddel met 1,5 deel baking soda en boen met een tandenborstel je schoenen schoon.

Witter dan wit
Laat de schoenen een tijdje staan en spoel ze daarna goed af. Was ze vervolgens ook nog een keer in de wasmachine, bestrooi met babypoeder en laat ze drogen. Wanneer je al deze stappen hebt gevolgd, móeten de sneakers weer helemaal wit zijn.

Bron: Libelle.nl