Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is dit het kleurrijkste ijsje ooit?

Na Mermaid Toast is er nu ook zeemeerminnenijs. Voor wie toe is aan een beetje vrolijkheid en verkoeling: na de Cornetto Unicorn brengt het ijslabel nu de Mermaid uit. Het is een limited edition die is verpakt in een holografisch bedrukte zeemeerminstaart. Het thema beperkt zich niet alleen tot d...

Is dit het kleurrijkste ijsje ooit?

Na Mermaid Toast is er nu ook zeemeerminnenijs.

Voor wie toe is aan een beetje vrolijkheid en verkoeling: na de Cornetto Unicorn brengt het ijslabel nu de Mermaid uit. Het is een limited edition die is verpakt in een holografisch bedrukte zeemeerminstaart. Het thema beperkt zich niet alleen tot de verpakking. Cornetto heeft namelijk gekozen voor een opvallend paars hoorntje en ook de smaken van de Cornetto Mermaid zijn out-of-the-box.  

"We zagen dat de zeemeermin een hit is op internet: dekentjes in de vorm van een zeemeerminstaart, make-up met pastelkleuren en modecollecties met holografische prints", zegt Anne Schreuders van OLA. "Helaas kunnen we deze lente minder buiten zijn dan we gewend zijn. Daarom hopen we wat vrolijkheid en verfrissing te bieden voor de momenten in de tuin en op het balkon met ons kleurrijkste ijsje: de Mermaid."

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!