Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít gaan we eten in 2021!

Ontbijten is het nieuwe lunchen. Voedseltrends gaan snel en al helemaal in een periode waarin restaurants noodgedwongen dicht moeten en mensen voornamelijk thuis eten. Wat betekent dat voor volgend jaar? Het trendpanel van Whole Foods – culinair experts, inkopers, trendwatchers – heeft op basis v...

Dít gaan we eten in 2021!

Ontbijten is het nieuwe lunchen.

Voedseltrends gaan snel en al helemaal in een periode waarin restaurants noodgedwongen dicht moeten en mensen voornamelijk thuis eten. Wat betekent dat voor volgend jaar? Het trendpanel van Whole Foods – culinair experts, inkopers, trendwatchers – heeft op basis van data van de afgelopen maanden een aardig beeld van wat er te verwachten valt.

Babyvoedsel voor volwassen: denk aan de knijpzakjes met fruit voor baby's, maar dan in volwassen versies van fruit én groenten, al dan niet verrijkt met extra vitaminen en mineralen en omega-3 olie.

Gefermenteerd voedsel was dit jaar al een hype, maar zuurkool en kimchi promoveren in 2021 van smaakmaker naar hoofdingrediënt. Ook in de lift: bouillon en ontstekingsremmer kurkuma.