Ideaal voor de snowy sunday.

Martha weet hoe ze het thuis gerieflijk moet maken. Dus voor een winterse cocktail met haar goedkeuring lopen wij deze ijzig koude dagen warm.

Article continues after the ad

Martha Stewart’s Maple-Bourbon Cider is zoet én heeft een pitje. Precies waar we aan toe zijn, als we zo naar buiten kijken. Zo maak je 'm (ingrediënten onder de video):

Ingrediënten voor twee cocktails:

  • ijs
  • 90 ml bourbon
  • 10 ml versgeperst citroensap
  • 5 ml maple syrup
  • 125 ml appelsap
  • cayennepeper (optioneel)

Vul je glazen en een cocktailshaker met ijsklonten. Giet de bourbon, citroensap, maple syrup en appelsap in de shaker, en schud flink. Giet in glazen en besprenkel naar smaak met cayennepeper.

Cheers!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in