Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dineren met uitzicht op Rotterdam

Deze zomer de rooftop op in Rotterdam. Aan het Hofplein, met uitzicht op de Coolsingel en in het voormalig Shell-gebouw in Rotterdam zit restaurant Fontein. Waar je nu een heel fijn diner kunt boeken op de tiende verdieping. Er is een terras op het dak én het Rooftop-restaurant, waar je van op wo...

Dineren met uitzicht op Rotterdam

Deze zomer de rooftop op in Rotterdam.

Aan het Hofplein, met uitzicht op de Coolsingel en in het voormalig Shell-gebouw in Rotterdam zit restaurant Fontein. Waar je nu een heel fijn diner kunt boeken op de tiende verdieping.

Er is een terras op het dak én het Rooftop-restaurant, waar je van op woensdagen tot en met zondagen kunt aanschuiven voor een fijn vijfgangendiner van chef Ronald Koolmees. Het uitzicht is er fijn en de kaart is elke week weer anders.

Dat willen we deze zomer, inclusief een verkoelende cocktail op het terras bij wijze van afsluiter. Voor het terras hoef je niet te reserveren (en daar kun je ook voor de lunch al terecht), voor het restaurant wel. Maar dan ben je dus wel verzekerd van een mooi plekje in hartje Rotterdam.

Beeld: Fontein - Milan Boonstra

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in