IJs, schenken, gaan.

We drinken thuis steeds meer cocktails. Gevolg van de pandemie waarin we niet even naar een fijne bar konden. Maar het is altijd wel een gedoetje natuurlijk, zorgen dat je alles in huis hebt, shaken, schenken. Geen wonder dus dat de nieuwste thuiscocktails gewoon kant en klaar onze kant op komen.

Steeds meer merken komen met kant-en-klare cocktails. Al gemixt en wel dus, hoogstens nog even het flesje schudden en uitschenken over ijs. Ideaal nu het mooier weer wordt, want zelfs voor een groep heb je zó een dienblad vol feestelijks klaarstaan. Niet van de cocktails van een echte bartender te onderscheiden.

Article continues after the ad

Bacardi komt met een lijn Aged Rum Cocktails in drie verschillende smaken en samengesteld door topbartenders. Koud leggen en niets meer aan doen. De cocktails zijn gemaakt met de bekroonde premium aged rums van Bacardi en zijn er in Espresso Rumtini, Roasted Pineapple Rum en Toasted Coconut Colada. Zomer in een glas dus. Ze zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt.

Tails Cocktails doen eigenlijk hetzelfde, maar hebben zelfs vijf nieuwe smaken om uit te kiezen, waaronder de Rum Daiquirí, de Whisky Sour en de Passion Fruit Martini. Allemaal gemaakt met bekende drankmerken, zoals Dewar's-whisky en Bombay Sapphire-gin.

Met de QR-code op de fles krijg je bovendien leuke suggesties voor garnering, als je nét dat beetje extra wilt doen. Of je schenkt ze over ijs en gaat lekker de tuin in, dat kan natuurlijk ook altijd. Verkrijgbaar bij Gall & Gall.

Proost!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in