Ja, echt, ze bestaan sinds kort: de befaamde schoenen met rode zool, maar dan voor baby's. En ze zijn een hit. 

Modeminnende moeders weten niet hoe snel ze zich naar de Louboutin-winkel moeten spoeden, want voor pasgeboren spruiten is er nu de Loubibaby. Je zou ze bijna alleen al om de naam kopen...

Voor hippe mini's
Binnenkort zijn de schattige stappers - mét uiteraard de beroemde rode zool - verkrijgbaar, zo kondigde de Franse designer aan op social media (zie onder). Voor deze prijzige must-haves voor hippe mini's ging Christian Louboutin een samenwerking aan met Goop, het populaire lifestyle-merk waarvan actrice Gwyneth Paltrow de eigenaar is.

Lees ook: Kleintjes Monaco in Baby Dior

Article continues after the ad

Even naar New York
De Loubibaby's zijn straks te koop in de kleuren rood, blauw, roze en goud en hebben een handgemaakt bandje met strik. Op 16 november worden ze gelanceerd en dat gebeurt exclusief op Goop.com en in de Goop 'holiday' pop-up winkels in New York, Los Angeles en Miami - de prijs bedraagt $250 (omgerekend 213 euro) per paar.

Gwyneth Paltrow en Christian Louboutin

Fashionable babycadeau
Dus ben je in New York (of een kei in online je slag slaan, want reken maar dat ze snel zijn uitverkocht) en wil je een baby to be het meest fashionable cadeau ooit geven? Grijp dan half november je kans.

Koningin Máxima is ook dol op haar Louboutins - ze heeft meerdere paren.