Ja, echt, ze bestaan sinds kort: de befaamde schoenen met rode zool, maar dan voor baby's. En ze zijn een hit. 

Modeminnende moeders weten niet hoe snel ze zich naar de Louboutin-winkel moeten spoeden, want voor pasgeboren spruiten is er nu de Loubibaby. Je zou ze bijna alleen al om de naam kopen...

Voor hippe mini's
Binnenkort zijn de schattige stappers - mét uiteraard de beroemde rode zool - verkrijgbaar, zo kondigde de Franse designer aan op social media (zie onder). Voor deze prijzige must-haves voor hippe mini's ging Christian Louboutin een samenwerking aan met Goop, het populaire lifestyle-merk waarvan actrice Gwyneth Paltrow de eigenaar is.

Lees ook: Kleintjes Monaco in Baby Dior

Even naar New York
De Loubibaby's zijn straks te koop in de kleuren rood, blauw, roze en goud en hebben een handgemaakt bandje met strik. Op 16 november worden ze gelanceerd en dat gebeurt exclusief op Goop.com en in de Goop 'holiday' pop-up winkels in New York, Los Angeles en Miami - de prijs bedraagt $250 (omgerekend 213 euro) per paar.

Gwyneth Paltrow en Christian Louboutin
Gwyneth Paltrow en Christian Louboutin

Fashionable babycadeau
Dus ben je in New York (of een kei in online je slag slaan, want reken maar dat ze snel zijn uitverkocht) en wil je een baby to be het meest fashionable cadeau ooit geven? Grijp dan half november je kans.

Koningin Máxima is ook dol op haar Louboutins - ze heeft meerdere paren.

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.