Naast functioneel willen we bovenal dat een lamp mooi is om te zien. Deze zeven bijzondere designlampen springen meteen in het oog. En extra fijn: ze zijn nu verkrijgbaar met 20% korting. 

De vloer op
Waan jezelf op een filmset met een opvallende vloerlamp in Hollywoodstijl. De Hollywood lamp van It's about Romy lijkt rechtstreeks uit de jaren '30 te komen en heeft een draaibare kap die je naar wens kunt verstellen. Liever een iets eigentijdser exemplaar? Ga dan voor de industriële Marlowe van Lucide of deze witte lamp van Eglo. De zilveren binnenkant zorgt voor een mooie lichtinval.  

Boven de eettafel
Dé perfecte lamp voor iedere wijnliefhebber: de Leitmotiv Vino XL hanglamp. De 31 wijnglazen geven een bijzonder lichteffect doordat het licht wordt opgesplitst door de verschillende glazen. De lamp is er ook in een iets kleinere uitvoering en een variant gemaakt van melkflessen

Accessoire op tafel
Geinige tafellampen die overdag een leuk accessoire zijn en 's avonds een sfeervolle lichtbron: ideaal. Deze vrolijke poedel van Pols Potten is gemaakt van luxe biscuit porselein en tovert meteen een glimlach op je gezicht. Een bijzondere kaarsenhouder doet het ook altijd goed, zeker in de winter. De stijlvolle Walk of Flame kandelaar is verkrijgbaar in wit en zwart. 

Meteen bestellen
Iets moois gezien? Goed nieuws: tot en met 8 november bestel je alle hierboven genoemde lampen (en nog veel meer verlichting) met 20% korting bij vtwonen.nl. Deze website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Wees er snel bij, want op = op!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!