Naast functioneel willen we bovenal dat een lamp mooi is om te zien. Deze zeven bijzondere designlampen springen meteen in het oog. En extra fijn: ze zijn nu verkrijgbaar met 20% korting. 

De vloer op
Waan jezelf op een filmset met een opvallende vloerlamp in Hollywoodstijl. De Hollywood lamp van It's about Romy lijkt rechtstreeks uit de jaren '30 te komen en heeft een draaibare kap die je naar wens kunt verstellen. Liever een iets eigentijdser exemplaar? Ga dan voor de industriële Marlowe van Lucide of deze witte lamp van Eglo. De zilveren binnenkant zorgt voor een mooie lichtinval.  

Boven de eettafel
Dé perfecte lamp voor iedere wijnliefhebber: de Leitmotiv Vino XL hanglamp. De 31 wijnglazen geven een bijzonder lichteffect doordat het licht wordt opgesplitst door de verschillende glazen. De lamp is er ook in een iets kleinere uitvoering en een variant gemaakt van melkflessen

Accessoire op tafel
Geinige tafellampen die overdag een leuk accessoire zijn en 's avonds een sfeervolle lichtbron: ideaal. Deze vrolijke poedel van Pols Potten is gemaakt van luxe biscuit porselein en tovert meteen een glimlach op je gezicht. Een bijzondere kaarsenhouder doet het ook altijd goed, zeker in de winter. De stijlvolle Walk of Flame kandelaar is verkrijgbaar in wit en zwart. 

Article continues after the ad

Meteen bestellen
Iets moois gezien? Goed nieuws: tot en met 8 november bestel je alle hierboven genoemde lampen (en nog veel meer verlichting) met 20% korting bij vtwonen.nl. Deze website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Wees er snel bij, want op = op!