De oma van de Amerikaanse Chavis Walker is 63 jaar geworden. Om dat te vieren plaatste hij een kleurrijke foto van haar op Twitter. Chavis wist niet dat deze in rap tempo over het internet zou vliegen.

De reden? De vrouw ziet er op haar 63e verdomd goed uit. 'Mijn oma is 63 jaar geworden. Ze straalt', zo schrijft hij bij de prachtige foto waarop oma Mona Campbell te zien is. 

Kleurrijk en jeugdig
Als snel werd de foto gedeeld, door velen geliked en stroomden de positieve reacties binnen. Twitteraars zijn verbaasd dat er bij de vrouw amper een rimpel te zien is en dat ze er jeugdig en stralend uitziet. 'Deze vrouw heeft kennelijk de fontein van de eeuwige jeugd ontdekt.' En: 'Wil je aan je oma vragen wat ze drinkt, want dat drankje wil ik ook wel', zo klonk het op social media.

 

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!