Haast in de ochtend, dus weinig tijd om je make-up aan te brengen? Met deze truc ga je op tijd én verzorgd de deur uit.

Nu het nog donker is als de wekker gaat, is het moeiljk wakker worden. En dan moet je met je duffige hoofd in alle ochtendhaast ook nog een strakke eyelinerlijn trekken. Mission impossible. Maar! Er is een fantastisch eenvoudige manier om in één handeling een lijntje te 'trekken' en je wimpers te krullen. Benodigdheden: een wimperkruller en oogpotlood. How to: trek langs de bovenrand van de wimperkruller met een vet oogpotlood een dikke streep. Zet de wimperkruller vervolgens op je wimpers om ze te krullen. Resultaat? Gekrulde wimpers, uiteraard, en de afdruk van het oogpotlood nét boven je wimperrand. Ofwel: een prima eyeliner. Klaar! En nog op tijd op je werk ook.

  

Bron: beautypointofview

 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.