Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe home decor must-have: een wijnkast!

Speciaal schenkmomentje voor de thuisgenieter. Je kunt misschien een beetje sip zijn dat in groten getale op een terras aan de rosé zitten voorlopig niet mogelijk zal zijn. Maar je kunt ook investeren in een wijnkast voor thuis - net even wat meer body dan een wijnrek - om zo stijlvol te kunnen i...

De nieuwe home decor must-have: een wijnkast!

Speciaal schenkmomentje voor de thuisgenieter.

Je kunt misschien een beetje sip zijn dat in groten getale op een terras aan de rosé zitten voorlopig niet mogelijk zal zijn. Maar je kunt ook investeren in een wijnkast voor thuis - net even wat meer body dan een wijnrek - om zo stijlvol te kunnen inschenken.

Industriële wijnkast Yecla (Dimehouse € 600)

Wijnkasten ken je vermoedelijk al in functionele vormen met koeling voor witte wijn en mousserende wijnen. Wat je nu steeds meer ziet, zijn wijnkasten voor rode wijn, waarin de flessen lekker kunnen liggen en je meteen de juiste glazen bij de hand heb. Hier wat voorbeelden om te kunnen slempen, euh, schenken in stijl.

Wijnkast Rison van robuust hout (Steigerhouttrend € 769)

Afsluitbare wijnkast annex dressoir Kare Design Refugio met laden (VT Wonen € 699)

Wijnkast Rico van Zuiver, verrijdbaar en afsluitbaar (De Bommel Meubelen € 499)

Wijnkast op maat (prijs op aanvraag via Mr. Higgins

Dit is de populairste indeling: laden, vakken en een open vak voor de glazen en om te schenken. Dit is wijnkast Vino van Zuiver (De Bommel Meubelen € 595).

Net even anders: wijnkast Cheers van Be Pure Home in koperkleurig metaal (Living27 € 439)

Wijnkast Claude in eikenhout met ruimte voor liefst 28 flessen (WestwingNow € 234)

Openingsfoto: wijnkast van acaciahout Aktie Wonen € 479

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in