Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De mondkapjes van de Von Trapp'jes

'Mi, een masker, dat ik zelf heb gemaakt!' Iedereen kent wel de gordijnscène uit de Sound of Music, als gouvernante Maria van oude gordijnen speelkleding voor de kinderen maakt, om in te kunnen ravotten. Een van die kinderen, Debbie Turner, die Marta von Trapp speelde, heeft nu mondkapjes gemaakt...

De mondkapjes van de Von Trapp'jes

'Mi, een masker, dat ik zelf heb gemaakt!'

Iedereen kent wel de gordijnscène uit de Sound of Music, als gouvernante Maria van oude gordijnen speelkleding voor de kinderen maakt, om in te kunnen ravotten.

Een van die kinderen, Debbie Turner, die Marta von Trapp speelde, heeft nu mondkapjes gemaakt van stof die sprekend op die van de speelkleren uit 1965 lijkt.

Maria zou trots op haar zijn geweest!

En de filmbroers en zusjes van 'Marta' die nog leven zijn dat ook: ze steunen haar voorzet om een mondkapje te dragen door ermee op de foto te gaan. Het Twitteraccount is van Kym Karath, die Gretl, de jongste Von Trapp, speelde. De anderen zijn  Angela Cartwright (Brigitta), Nicholas Hammond (Friedrich) en Duane Chase (Kurt).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in