Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De man van Oprah is nu in Nederland: 'Je moet als partner niet boos zijn op het succes van de ander'

International motivatie-speaker Stedman Graham is momenteel - zonder zijn vrouw - in Nederland voor werk, en dat bevalt hem erg goed! Alweer 31 jaar is Stedman de grote liefde van Oprah Winfrey, een van de machtigste mediavrouwen van de wereld. Best normaal eigenlijkOprah: "Ik denk dat mensen gef...

De man van Oprah is nu in Nederland: 'Je moet als partner niet boos zijn op het succes van de ander'

International motivatie-speaker Stedman Graham is momenteel - zonder zijn vrouw - in Nederland voor werk, en dat bevalt hem erg goed!

Alweer 31 jaar is Stedman de grote liefde van Oprah Winfrey, een van de machtigste mediavrouwen van de wereld.

Best normaal eigenlijk
Oprah: "Ik denk dat mensen gefascineerd zijn door onze relatie, omdat ze hem nooit hebben gezien. Ze willen weten: hoe is de relatie? Hoe zijn jullie als jullie samen zijn? Als je het ziet, is het eigenlijk heel normaal."

'Er wordt vaak op de partner neergekeken'
Zijn eega mag dan machtig en schatrijk zijn (haar vermogen wordt geschat op 3,2 miljard dollar), daarvan is Stedman niet onder de indruk. Het geheim van hun relatie? "We zijn gewoon twee blije mensen samen. Als ik tegen haar praat, lacht zij, als zij tegen mij praat, lach ik." Ook zegt Stedman dat het essentieel is dat je een leuk eigen leven hebt en niet jaloers moet zijn op het succes van de ander. Wat nog best een uitdaging is als je de grote liefde van een tycoon bent. "Er wordt vaak op de partner neergekeken."

Lees ook: Yes, I do! 12 sterrenkoppels die wél bij elkaar zijn gebleven

Zelf zeer succesvol
Maar daar stoort Stedman zich niet - openlijk - aan. De 66-jarige Amerikaan is de relaxedheid zelve én bovendien zeer succesvol als auteur (hij heeft twaalf boeken op zijn naam staan), columnist voor de Huffington Post, als zakenman én als veelgevraagd spreker op internationale symposia. De hamvraag: hoe stem je die drukke agenda's in hemelsnaam op elkaar af?