International motivatie-speaker Stedman Graham is momenteel - zonder zijn vrouw - in Nederland voor werk, en dat bevalt hem erg goed!

Alweer 31 jaar is Stedman de grote liefde van Oprah Winfrey, een van de machtigste mediavrouwen van de wereld.

Best normaal eigenlijk
Oprah: "Ik denk dat mensen gefascineerd zijn door onze relatie, omdat ze hem nooit hebben gezien. Ze willen weten: hoe is de relatie? Hoe zijn jullie als jullie samen zijn? Als je het ziet, is het eigenlijk heel normaal."

'Er wordt vaak op de partner neergekeken'
Zijn eega mag dan machtig en schatrijk zijn (haar vermogen wordt geschat op 3,2 miljard dollar), daarvan is Stedman niet onder de indruk. Het geheim van hun relatie? "We zijn gewoon twee blije mensen samen. Als ik tegen haar praat, lacht zij, als zij tegen mij praat, lach ik." Ook zegt Stedman dat het essentieel is dat je een leuk eigen leven hebt en niet jaloers moet zijn op het succes van de ander. Wat nog best een uitdaging is als je de grote liefde van een tycoon bent. "Er wordt vaak op de partner neergekeken."

Lees ook: Yes, I do! 12 sterrenkoppels die wél bij elkaar zijn gebleven

Zelf zeer succesvol
Maar daar stoort Stedman zich niet - openlijk - aan. De 66-jarige Amerikaan is de relaxedheid zelve én bovendien zeer succesvol als auteur (hij heeft twaalf boeken op zijn naam staan), columnist voor de Huffington Post, als zakenman én als veelgevraagd spreker op internationale symposia. De hamvraag: hoe stem je die drukke agenda's in hemelsnaam op elkaar af?

 

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.